wat zijn business angels?

Wat zijn Business Angels?

Wat zijn Business Angels?

De term hoor je steeds vaker voorbij komen: ‘Business Angels’. Maar wat zijn Business Angels nou eigenlijk? Business Angels zijn mensen die vanuit een zakelijk oogpunt investeren in startende ondernemingen. Met behulp van de investering van deze investering proberen ze de onderneming winstgevend te maken. Hierdoor kunnen ze er uiteindelijk zelf ook geld aan verdienen. Wij vertellen je hier graag meer over.

Voordelen van persoonlijke begeleiding

Wij leggen je graag uit wat Business Angels zijn en hoe ze van groot belang kunnen zijn voor jouw startende onderneming.

Business Angels helpen je naast de financiering ook met het maken van (moeilijke) keuzes. Deze hebben vaak al veel ervaring met ondernemen en deze kennis delen ze graag met jou. Uiteindelijk is het doel om jou te laten groeien om op die manier jouw kennisintensieve  idee van de grond te krijgen. Daarnaast hebben deze ondernemers een uitgebreid netwerk waar jij slim gebruik van kunt maken. Als startende ondernemer is een netwerk met daarin de juiste connecties van groot belang. Een Business Angel kan ervoor zorgen dat jij daarin een vliegende start maakt.

 Business Angels van Starterslift

Wanneer je een lening aanvraagt bij Starterslift Investments en je deze uiteindelijk ook toegewezen krijgt ga jij als het ware ook aan de slag met een Business Angels. De financiering wordt via Starterslift uitgegeven, de kennis krijg je van onze Business Developers. Onze developers zijn zeer ervaren ondernemers die je met iedere stap binnen de ontwikkeling van jouw startende onderneming kunnen helpen.

Neem contact op met Starterslift

Starterslift Investment is continu op zoek naar nieuwe startups die een financiering en de juiste begeleiding kunnen gebruiken. Wij helpen je graag in de eerste fase en ontwikkeling van jouw startende onderneming. Je vraagt de financiering gemakkelijk aan via onze website, wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.