business developer

Ken jij het belang van een business developer voor jouw startup al?

Ken jij het belang van een business developer voor jouw startup al?

Het belang van een business developer is essentieel voor het slagen van een opkomend bedrijf of nieuwe startup. De kennis en ervaring die onze business developers hebben zijn van groot belang zijn voor het versnellen van de ontwikkeling van jouw bedrijf. Bij Starterslift word je altijd gekoppeld aan een business developer van één van onze partners.

Kennis, ervaring en de juiste contacten

Het doel van een business developer is om jouw startup te versnellen naar succes. Jouw startup zorgt op den duur voor meer werkgelegenheid en is hiermee belangrijk voor een betere toekomst in jouw regio. Een business developer heeft veel kennis en ervaring, kent de juiste mensen en kan jouw startup dus beter op weg helpen. Bovendien kan deze persoon jou in contact brengen met de juiste personen in zijn of haar netwerk. Naast een startkapitaal is dit één van de belangrijkste factoren voor het succes van een startup.

Rust en volledige focus

Alle business developers zijn gespecialiseerd in één of meerdere vakgebieden. Hiermee brengt jouw contactpersoon rust en geeft het je de focus om je volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van jouw onderneming. Je kunt hierbij denken aan een potentie check, validatie van jouw onderneming en het creëren van tractie. Voor alle vragen die je hebt, kun je terecht bij de business developer. Jouw contactpersoon is op de hoogte van de laatste status van jouw startup. Bij Starterslift beoordelen en bespreken we namelijk jouw startup altijd met de business developer. Hoe fijn is dat?

De juiste voorbereiding

Naast de kennis en ervaring zorgt een business partner ook dat je goed voorbereid het aanvraagtraject in gaat. Je krijgt alle informatie die nodig is om een financiering aan te vragen. Hiervoor is heb je verschillende formulieren voor nodig. Het aanvraagformulier ontvang je van jouw business developer samen met de andere formulieren:

  • Uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA)
  • CV
  • De-minimis verklaring
  • Uittreksel KVK
  • MKB-verklaring
  • Integriteitsverklaring

De business developer helpt je uiteraard bij het invullen van deze formulieren.

Ervaar het belang van een business developer

Kom vandaag nog in contact met jouw business developer en ervaar zelf het belang van deze persoonlijke begeleiding voor jouw startup. Vul ons contactformulier in op onze website en wij koppelen je aan een vaste partner. Zonder begeleiding van een business developer kom je helaas niet in aanmerking voor een financiering. Waar wacht je nog op?