menu

Starterslift

HomeStarterslift
HomeStarterslift

Van idee naar impact

Maar… wat houdt dat in? Maatschappelijk? Economisch? Voor onze doelgroep? Voor jou? Kort gezegd, komt het er op neer dat wij (officieel Stichting Starterslift) ondersteuning bieden aan innovatieve, startende ondernemers in West- en Midden-Brabant.

Uiteraard doen we dat met een doel. Meer dan één doel zelfs. Op de eerste plaats willen we kansrijke, nieuwe ondernemers op weg helpen en laten slagen in de markt. Daaruit komt meteen het tweede punt naar voren: een bijdrage leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio.

Spil binnen Starterslift wordt gevormd door incubators in Tilburg en Breda, en  de ondernemerscentra binnen Tilburg University, Avans Hogeschool, NHTV Breda en Fontys.

Een team van specialisten met ervaring in ondernemerschap stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat veelbelovende bedrijven de beste start kunnen maken. De pragmatische aanpak, gecombineerd met een hands-on mentaliteit, ondersteunt, spoort aan en wijst de weg naar succes. Een breed pakket aan dienstverlening waaronder eigen fondsen staat hiervoor ter beschikking.

Meer hierover kun je lezen in ons Jaarverslag.

Missie

Kansrijke, startende, innovatieve ondernemers op weg helpen, met als primair doel hen te laten slagen in de markt en daardoor een optimale bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio West- en Midden-Brabant.

Kosten

Onze dienstverlening kost jou geen geld! Vanuit subsidiegevers hebben we namelijk de taak gekregen om ervoor te zorgen dat innovatieve ideeën ook echt slagen en daardoor mede een bijdrage gaan leveren aan de economische welvaart in de regio. Het enige wat we van jou vragen is optimale energie en de drive om ervoor te gaan… Daar rekenen we op!

 

Deelnemer worden?

Denk je na het lezen van het voorafgaande, dat jij de startup bent met het innovatieve idee, dat het waard is om de markt er kennis mee te laten maken? En die net dat stukje ondersteuning kan gebruiken om te slagen?

Check de selectiecriteria en meld je aan voor een afspraak.

Een van onze Business Incubation Officers neemt vervolgens contact met je op, de eerste stap! Samen met jou worden de mogelijkheden van het idee en het verdere traject met je doorgesproken.

Let op; enkel studenten of medewerkers aan Tilburg University, NHTV Breda, Avans Hogeschool of Fontys Hogschool komen voor ondersteuning in aanmerking!