menu

Toelating

HomeProgrammaToelating
HomeProgrammaToelating

Starterslift is een enthousiaste club. We zouden het liefste zien, dat iedereen en elk idee slaagt. Maar Starterslift werkt tegelijk ook vanuit een reële instelling. In het besef dat we niet iedere starter kunnen toelaten tot onze dienstverlening, hanteren we een streng selectiebeleid.

Naast een aantal harde criteria, die je hieronder kunt lezen, maken we gebruik van het Fit & Viability Model. Dit model stelt de Business Incubation Officers van Starterslift in staat om objectief jouw ondernemerskwaliteiten te kunnen beoordelen en te bepalen of je business case voldoende kans van slagen heeft. Dat is dan stap 1. Alleen als je voor beide onderdelen van het model goed scoort, kom je in aanmerking voor stap 2 en word je doorgestuurd naar een screeningcommissie. Deze commissie, die bestaat uit ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven, bepaalt uiteindelijk of je wordt toegelaten tot het programma van Starterslift.

Aan welke harde selectiecriteria moet worden voldaan?

  • Uitgangspunt is een onderneming jonger dan 5 jaar, of plannen om te starten &
  • de potentie hebben om uit te groeien tot een succesvol bedrijf &
  • plannen hebben voor een uitvalsbasis in West- of Midden-Brabant, of verbonden zijn aan Avans Hogeschool, NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, Tilburg University of Fontys Tilburg.
  • Bij een startup uit de regio: een innovatief product of business model.

Denk jij hieraan te voldoen? Meld je dan aan voor een afspraak.