menu

Financiering

HomeProgrammaFinanciering
HomeProgrammaFinanciering
Ben jij op zoek naar financiering voor je startup?

Starterslift heeft twee fondsen die het mogelijk maken om in een zeer vroege fase van de onderneming financiering te krijgen: het Pre-Seed fonds verstrekt leningen tot € 50.000,- en het Proof of Concept fonds biedt financieringsmogelijkheden in de vorm van een lening of een investering tot € 125.000,-.

Kenmerkend voor deze fondsen is, dat ze de mogelijkheid bieden om al in een vroege fase geld aan een onderneming geld te verstrekken. En, niet onbelangrijk, er hoeft op dat moment nog geen omzet te zijn.

Een Pre-Seed lening kan worden ingezet om marktonderzoek uit te voeren, of om bijvoorbeeld juridisch advies in te winnen of een octrooi aan te vragen.

Het Proof of Concept fonds is specifiek bedoeld om, bijvoorbeeld, geld ter beschikking te stellen waarmee een prototype wordt gebouwd, zodat de technische haalbaarheid van een idee kan worden aangetoond.

Het Pre-Seed fonds en het Proof of Concept fonds zijn bestemd voor innovatieve bedrijven met groeipotentie in de regio West- en Midden- Brabant, die korter bestaan dan 5 jaar. Heb je als startup meer geld nodig dan de fondsen van Starterslift bieden? Dan zijn er via Starterslift mogelijk oplossingen te vinden. De genoemde fondsen vormen vaak het eerste puzzelstukje in het totale financieringsplan. In voorkomende gevallen kijken we samen met de startup en met specialisten naar diverse andere mogelijkheden om de financieringspuzzel op te lossen. Ons uitgangspunt is daarbij: ‘Er is altijd geld voor goede ideeën!’.

Heeft jouw idee ook kapitaal nodig? Vul dan het contactformulier in en zet de eerste stap om hiervoor in aanmerking te komen!

Na ontvangst van het formulier neemt een Business Incubation Officer van Starterslift contact met je op om te bespreken of er voldoende aanleiding is voor een kennismakingsgesprek.