menu

Programma

HomeProgramma
HomeProgramma

Jouw startup versnellen

Elk idee en elke startup is anders. In veel gevallen zelfs uniek. Noodzakelijk is daarom dat we iedereen die we begeleiden datgene bieden wat op dat moment bij hem past. Daarbij gebruiken onze Business Incubation Officers methodieken en tools, die zich (wereldwijd) in de praktijk hebben bewezen, zoals de Lean Startup Methode en het Business Model Canvas.

Dat werkt! De begeleiding binnen het Startersliftprogramma leidt tot succesvolle resultaten voor de startups. In bedrijfsvoering en in bedrijfsresultaat.

De start van je programma

De start van je programma bestaat altijd uit drie onderdelen waarmee je de basisprincipes van Lean Startup en Experimenteren leert:

#1. Kickoff bijeenkomst

#2.  Experiment Day

 #3. MVP Night.

Daarnaast sluit je naar wens aan bij andere trainingen en workshops uit de eventagenda zoals Conversie Optimalisatie, Klantafspraken maken, Sales en nog veel meer. Hiermee leg je in korte tijd een stevige basis voor je startup.

Alles voor startups

Na deze vliegende start maak je gebruik van alle andere faciliteiten die het programma je te bieden  heeft:  huisvesting, financiering mentoren specialisten, startup deals, netwerk en events. Je krijgt hierbij begeleiding van je Business Incubation Officer.

Lees hieronder wat wij voor je kunnen doen als je voldoet aan de criteria.

 

Wil je meer lezen over de praktische ervaringen van de door Starterslift ondersteunde startups, klik dan hier.

 

Ben jij op zoek naar financiering voor je startup?

Starterslift heeft twee fondsen die het mogelijk maken om in een zeer vroege fase van de onderneming financiering te krijgen: het Pre-Seed fonds verstrekt leningen tot € 50.000,- en het Proof of Concept fonds biedt financieringsmogelijkheden in de vorm van een lening of een investering tot € 125.000,-.

Als deelnemer van Starterslift heb je de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden kantoorruimte te huren in een van onze incubators. In Breda zijn we gevestigd in een voormalig schoolgebouw op een centrale locatie.

Starterslift organiseert regelmatig events en trainingen. Intervisie bijeenkomsten, Business Bites (Korte kennissessies over een specifiek onderwerp), Congressen, Masterclasses, Communityborrels.

Starterslift mentoren zijn ervaren ondernemers of professionals in het bedrijfsleven die zich onderscheiden op een bepaald vakgebied. De mentoren begeleiden de starters geheel belangeloos en hebben maar 1 doel: jou als starter laten slagen!

Starterslift specialisten zijn organisaties die deelnemers kunnen helpen met vragen op het gebied van octrooi, accountancy, advocatuur en notariaat. Belangrijke aspecten van het ondernemerschap waar je als ondernemer specialistisch advies bij kunt gebruiken.