menu

Nieuw Ondernemerscentrum op Tilburg University

HomeActueelNieuwsNieuw Ondernemerscentrum op Tilburg University
HomeActueelNieuwsNieuw Ondernemerscentrum op Tilburg University
Nieuw Ondernemerscentrum op Tilburg University

Nieuw Ondernemerscentrum op Tilburg University

Sinds eind april is Starterslift, samen met het Tilburg Centre of Entrepreneurship, gevestigd in het nieuwe Ondernemerscentrum van Tilburg University. Het nieuwe Ondernemerscentrum op de tweede verdieping van gebouw Intermezzo is groter, oogt meer open door de vele glazen wanden en zorgt via een tweetal mooie gezamenlijke eet- en ontspanruimtes voor een fijne en gezellige sfeer. Een leuk detail is dat het Ondernemerscentrum zich over de gehele tweede verdieping strekt en daardoor ademt de hele verdieping ondernemerschap. Twee ondernemers zijn gevraagd om kort hun mening over het nieuwe Ondernemerscentrum te geven:

Een zeer fijne werkomgeving om als (startende/student) ondernemer te werken. De omgeving oogt professioneel, maar toch speels en iedereen helpt elkaar met advies, opdrachten en uiteraard de nodige ontspanning. Wij krijgen veel klanten op bezoek en de eigen receptioniste beneden maakt het helemaal af door onze klanten te ontvangen en door te sturen. Een flinke verbetering, ons eigen Ondernemerscentrum!” – Michael de Vries (Splendeur! Limousines & MacTastic)

“Het verhuizen kwam voor ons op een perfect moment. We groeiden uit ons 'jasje' in het kantoor in het Tias gebouw en we hebben nu een heerlijk ruim kantoor met veel lichtinval door de grote ramen. De gezamenlijke ruimtes geven ons de mogelijkheid te discussiëren wanneer benodigd (ook met de andere ondernemers) en we kunnen tevens met zijn allen gezellig samen lunchen. Wij zijn zeer content met de nieuwe locatie, super!” – Jacco de Vos (Uitgetypt.nl)

Bezoekadres Ondernemerscentrum Tilburg University:
Professor de Moorplein 521, Tilburg

terug
Delen
14 jun, 17

 

 

Onze startups

Liqal

“Duurzame oplossingen als deze hebben de toekomst!”
meer

SB Supply

Bewust kiezen voor exclusiviteit binnen ‘the internet of things’
meer

Mangoest

“De beste sales halen we uit gesprekken met de klant”
meer

De Reis van 5

Ondernemen vanuit maatschappelijke waarden
meer