angel investor

Binnen 3 minuten weet jij of jouw startup klaar is voor een Angel Investor

Binnen 3 minuten weet jij of jouw startup klaar is voor een Angel Investor

Ben jij bezig met het opzetten van een startup en wil jij groeien met je bedrijf? Heb je hiervoor groeikapitaal nodig? Dan wil je natuurlijk ondersteuning van een Angel Investor. Bij Starterslift Investments helpen we nieuwe ondernemers met het aanvragen van een pre-seed fonds. Wacht niet langer, na 3 minuten weet je namelijk of jouw startup klaar is voor een Angel Investor.

Wat is een Angel Investor?

Een Angel Investor is iemand die vanuit een zakelijk oogpunt investeert in startende ondernemingen. Vooral in de beginfase ondersteunt deze persoon je startup met groeikapitaal, maar ook met de juiste begeleiding en advies. Angel investeerders nemen dus een risico door eigen geld te investeren in jouw onderneming. Wij krijgen vele vragen binnen of een startup al klaar is voor een Angel investeerder? Wij nemen altijd deze 4 aspecten in gedachten.

1. Startup x innovatie

Jouw start up moet baanbrekend zijn en de markt veranderen. Als jouw product of dienst sterk lijkt op hetgeen in de markt, ben je nog niet klaar voor een Angel Investor. Zorg er altijd voor dat je een innovatief product of dienst ontwikkeld.

2. Startup x effort

Je overtuigt een investeerder pas echt als je zelf voor de volle 100% achter jouw idee staat. Je wilt immers alles opzij zetten om succes te behalen, toch? Zorg er voor dat je investeert in je eigen product of dienst. Dit zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en vertrouwen bij een Angel Investor.

3. Startup x flexibiliteit

Jouw startup mag dan een veelbelovend concept zijn, maar het dient ook flexibel te zijn. Houd jij je vast aan één concept en manier van ondernemen of kun jij je aanpassen aan de situatie en hierop direct inspelen? Als je deze vraag goed kunt antwoorden, overtuig je de investeerder direct.

4. Startup x toekomst

Je startup richt zich in eerste instantie op de korte termijn. Waar valt snel winst te halen en waar kan ik de markt op een veilige manier betreden? Dat zijn vragen die je in het begin graag wilt beantwoorden. Een Angel Investor kijkt ook echter naar de lange termijn. Hoe zal je bedrijf zich ontwikkelen over 5 jaar of zelfs langer! Richt je startup daarom niet alleen op de korte termijn, maar durf ook verder te kijken in de toekomst.

Als beginnende ondernemer wil je een investeerder overtuigen van jouw kwaliteiten om jouw idee naar een hoger platform te tillen. Ga dus niet bij de pakken neerzitten en zorg dat je die investering binnenhaalt. Bij Starterslift Investment helpen we jouw startup succesvol te laten worden. Wij zorgen voor begeleiding, coaching en de financiering van jouw startup. Ben jij klaar voor een Angel Investor? Ga aan de slag!